Next Generation

TEEPS-Grejanje Duvana Kroz Inovacije

TEEPS

TEEPS-Grejanje Duvana Kroz Inovacije!

Teeps je novi proizvod sa toplotom koji zagreva a ne sagoreva duvan, na njegovom vrhu se nalazi presovani ugljenični završetak. Ovaj izvor toplote ugljenika se pali i prenosi toplotu na jedinstveno obrađeni duvanski čep. Poseban dizajn i fizički odvojen izvora toplote ugljenika od duvana rezultira kontrolisanom temperaturom, osiguravajući da se duvan samo zagreva a ne sagoreva.

TEEPS

 

Intenzivnim istraživanjem i ubrzanim razvojem, naučnici u kompaniji PMI uspeli su da stvore još jedan probojni i inovativni duvanski proizvod. Baš kao i IQOS, on oslobađa ukuse (aerosoli) i nikotin bez sagorevanja već zagreva duvan sa alternativnim izvorom toplote.

 

Ovaj novi proizvod (Teeps) ima presovani ugljeni izvor toplote koji je fizički odvojen od duvana i koristeći već dobro poznatu i patentiranu HeatControl Tehnologiju, obezbeđuje efikasan i kontrolisan transfer temperature za stvaranje pare koja sadrži nikotin.

Kako Radi Teeps?

Kako biste ga koristili potrebno je vrh upaliti šibicom ili upaljačem. Izvor toplote ugljenika na kraju Teeps-a se pali. Ovo osvetljava izvor toplote ugljenika, koji snabdeva energijom koja se koristi za zagrevanje a ne sagorevanje duvana. Kada je izvor toplote ugljenika osvetljen, toplota se prenosi na jedinstveni obrađeni duvanski čep, dizajniran za grejanje a ne za pušenje.

TEEPS Cigareta

Razmak između vrha ugljenika i duvana, zajedno sa drugim karakteristikama dizajna, rezultira temperaturom duvana koja nikada ne prelazi 350 ° C. Stvoreni aerosol se inhalira kroz usnik. Nakon upotrebe proizvod treba ugasiti i odbaciti.

Patentirani dizajn TEEPS-a sprečava sagorevanje duvana!

Aparat pišti kada je spreman za upotrebu i korisnik može da počne da udiše isparavajuću paru aerosoli koja sadrži nikotin. Slično IQOSu, TEEPS zagreva duvan da oslobodi svoj pravi ukus. Pošto se duvan zagreva a ne sagoreva, nivo štetnih hemikalija je značajno smanjen u poređenju sa klasičnim dimom iz cigareta.

Proizvodi Bez Dima!

Cilj kompanije PMI je da u potpunosti zameni klasične cigarete inovativnim proizvodima za pušenje. Ovi proizvodi su dizajnirani tako da stvaraju isparljive aerosoli koje sadrže nikotin, ali bez sagorevanja i dima.

 • *Svi proizvodi i nazivi kompanija su zaštitni znak (patent) ili regostrovani zaštitni znak njihovih vlasnika. Njihovo koriščenje ne podrazumeva nikakvu pripadnost ili odobravanje od strane njih.
 • *”IQOS,” “Marlboro” i  „VEEBA“ “Heetsticks” su registrovani zaštitni znaci PMI u SAD i/ili drugim zemljama.
 • *”GLO”, “NeoStiks” i “Kent” su registrovani zaštitni znaci (patenti) BAT-a u SAD i/ili drugim zemljama.

 

3 thoughts on “TEEPS-Grejanje Duvana Kroz Inovacije

 1. Marta Pavicevic kaže:

  Zanima me dostava Heets cigareta u Crnu Goru…

  1. Prazne cigarete :: Cartel Shop kaže:

   Pozdrav Marta,
   Iqos ce uskoro biti dostupan u Crnoj Gori, tacnije u Budvi I Podgorici. Javljamo Vam tacnu lokaciju.

 2. Vladan kaže:

  Gde mogu da kupim u srbiji

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *