HeatNotBurn

GLO-Aparat Za Nesagorevajuci Duvan!

glo-aparat

 

Iz kompanije BAT odlučili su da izađu u susret svim ljubiteljima nikotina i napravili su proizvode nove generacije koji imaju znatno manje štetnih sastojaka od klasičnih duvanskih proizvoda, jedan od takvih je i GLO aparat za nesagorevajuci duvan.

Tehnologija u novom uređaju omogućila je da se duvan zagreva do 240 stepeni što je višestruko niža temperatura od sagorevanja klasičnih cigareta. Zato njihovim korišćenjem ne nastaje dim već para obogaćena aromom duvana.

Poslednje istraživanje sprovedeno u Japanu pokazuje da su pušači koji su potpuno prešli sa običnih cigareta na GLO, znatno manje izloženi štetnim sastojcima.

Istraživanje pokazuje da para iz GLO-a ima oko 95 odsto manje štetnih sastojaka, nego dim klasične cigarete.

Rezultati ovog kliničkog ispitivanja, koje je obuhvatilo 1800 osoba, pokazuju da smanjenje nivoa štetnih sastojaka u pari koju stvara Glo dovodi do smanjenja izloženosti pušača kada sa klasičnih cigareta pređu na upotrebu GLO-a.

Baterija traje celi dan, nije potrebno stalno punjenje, a najbitnije je da u samom uređaju ne ostaje nikakvo smeće.

Dostupna istraživanja sprovedena do sada pokazuju da bi ovi proizvodi mogli emitovati znatno manje štetnih sastojaka od klasičnih duvanskih proizvoda.

Baš zbog toga uklapaju u javno zdravstvenu strategiju smanjenja štetnosti pušenja koju podržavaju mnoge javno-zdravstvene institucije i stričnjaci širom sveta.

Uređaj je dizajniran u Velikoj Britaniji, a na njegovom razvoju koji je trajao 4 godine radilo je više od 100 stručnjaka širom pet kontinenata. U izradi su učestvovali inženjeri, dizajneri, stručnjaci za duvan i toksikolozi.

 

Ne stvara ni dim ni pepeo, a izostanak dima značajno smanjuje količinu neprijatnog mirisa na koži, kosi i odeći korisnika.

Kako Se Koristi GLO Aparat?

Konzumira se tako što se u aparat ubaci specijalan nesagorevajuci duvan koji dolazi u širokom asortimanu aroma kako bi se zadovoljili različiti ukusi potrošača.

U Srbiji, su stikovi dostupni u tri arome i to Navy Blue, Green i Citrin.

GLO karakteriše vrhunski dizajn i jednostavnost korišćenja. Nakon stavljanja stikova u aparat samo jedan klik aktivira mehanizam za zagrevanje. Potrebno je 40 sekundi da bi uređaj dostigao radnu temperaturu.

Kada je potpuno osvetljen GLO je spreman za upotrebu. Napredna elektronika kontinuirano nadzire i kontroliše temperaturu i onemogućava pregrevanje. U poređenju sa drugim uređajima nove generacije, dovoljno je samo jedno punjenje da bi se aparat koristio čak 30 puta.

*Ukoliko Vas zanima pogledajte i SPECIJALNU PONUDU- IQOS 2.4+ ili novi IQOS 3 I IQOS 3 MULTI! 

*USKORO* IQOS 3 DUO *

 

  • *Svi proizvodi i nazivi kompanija su zaštitni znak (patent) ili regostrovani zaštitni znak njihovih vlasnika. Njihovo koriščenje ne podrazumeva nikakvu pripadnost ili odobravanje od strane njih.
  • *”IQOS,” “Marlboro” i “Heetsticks” su registrovani zaštitni znaci PMI u SAD i/ili drugim zemljama.
  • *”GLO”, “NeoStiks” i “Kent” su registrovani zaštitni znaci (patenti) BAT-a u SAD i/ili drugim zemljama.
  • ** Cartel Shop je samostalan, ne pripada i nije povezan sa PMI i BAT!

 

2 thoughts on “GLO-Aparat Za Nesagorevajuci Duvan!

  1. Biljana Zaric каже:

    Koristila sam Glo aparat mesec i po dana, kupila sam ga cim se pojavio. Ali nikako nisam mogla da se naviknem na njega iako sam se trudila. Previse je bio glomazan, nezgodan za drzanje. Zamislite da stalno drzite paklicu sa cigaretama u ruci, eto takav utisak imate. Iako na prvi pogled deluje elegantno uopste nije tako. S’obzirom da zbog prirode posla kojim se bavim cesto putujem po Srbiji, tesko mi je bilo da u svakom mestu pronadjem odgovarajuce Neo stikse. U pocetku su i ljudi iz podrske bili ljubazni, imala sam jedan peh sa aparatom dok sam bila u Nisu, pa su me tamo uputili da ga popravim. Medjutim to sada vise nije izvodljivo, za svaki kvar aparat morate da saljete za Beograd pa dok ga oni prime, poprave i vrate vam… Previse dugo traje. Ukusi su bili ok, bar sam tako mislila dok nisam od drugarice probala njen iqos. Njihova para je mnogo jaca i duze traje cigareta nego na glo. Nazalost, posle loseg iskustva vratila sam se na klasicne cigarete.

  2. Tina каже:

    Kupila sam Glo aparat u nadi da cu ostaviti cigarete posto pusim preko deset godina. Aparat jesye velik ali mi to nije bilo bitno . I naravno vise nepusim cigarete vec samo neo cigarete i veoma sam zadovoljna . I nebi ga menjala nizasta. Em sam smanjila broj neo cigareta , em neosecam zavisnost niti krizu i potrebu za obicnim cigaretama niti imam smrad od dima u kuci . Svakome bi preporucila glo jer stvarno vredi . Hvala vam jos jednom syo postojite.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *