Rezani Duvan, Vesti

Zašto Nema Drum Duvana u Srbiji? I Zašto Marlboro i PMI Nema Veze sa Tim?

Drum Original Duvan Rezani za motanje cigareta

Ljubitelji motanja i savijanja cigareta u Srbiji već duže vreme suočavaju se sa nestašicom rezanog duvana Drum i Golden Virginia, zašto je to tako pokušali smo da saznamo.

Golden Virginia Duvan za PušenjeZa one slabije upućene pušače, DRUM  je jedan od najkvalitetnijih i svakako najpoznatijih RYO duvana u svetu. Na tržištu Srbije pristutan je od samog početka, sada već davne 1990god stekao je prve obožavaoce. Iako se u početku mogao naći u dve jačine, zware i half zware, kod nas se godinama unazad može kupiti samo DRUM ORIGINAL. Pored prepoznatljivog dizajna plave kesice, veća gramaža (40gr) u odnosu na ostale duvane sličnog pakovanja, KVALITET koji se nije menjao godinama doprineo je da DRUM danas postane jedan od TOP 3 Duvana za Pušenje u našoj zemlji.

Kada se svemu doda da je slična situacija i sa Golden Virginia duvanom, onda je svakako razumljivo veliko nezadovoljstvo pušača. Činjenica je, i ranijih godina su se dešavale povremene nestašice, zastoji, ali sve je to nekako bilo “prirodnije” i podnošljivo.

Danas, gotovo 3 meseca od poslednje isporuke Drum-a, malo je reći da je situacija alarmantna za sve one koji ga koriste godinama unazad. Neverovatno zvuči i činjenica da iz kompanije MercataVT (nekada Veletabak), kao generalnog i jedinog uvoznika, nemaju apsolutno nikakve informacije i odgovore na pitanje: Kada će Stići DRUM Duvan? Osim predloga i preporuke za ljubitelje Drum-a da probaju jednu od 2 varijante RED BULL duvana dok kao zamenu za Virginiu predlažu neki od George and Karelias Duvana

U Međuvremenu…

Kompanija Philip Morris Internacional (PMI) i Nelt kao distributer predstavljaju Novi Rezani Duvan u Ponudi-MARLBORO

Iz kompanije PMI ove zime stiže pravo osveženje za ljubitelje RYO i MYO Cigareta u Srbiji. Kao odgovor na sve veću potražnju rezanih duvana, pre 3 meseca na naše tržište je stigao Marlboro Rezani Duvan za Pušenje u 3 različite jačine i blenda.

Marlboro Gold Rezani Duvan za Motanje 30gr

  • Marlboro Gold

 

 

 

 

Marlboro Red Rezani Duvan za Punjenje Praznih Cigareta sa Filterom

 

  • Marlboro Red

 

 

 

Marlboro Rezani Duvan za Pušenje-Aromatic Selection

 

  • Marlboro Aromatic

Related Posts

2 thoughts on “Zašto Nema Drum Duvana u Srbiji? I Zašto Marlboro i PMI Nema Veze sa Tim?

  1. Fedman Kasad каже:

    Nije rečeno zašto PMI nema veze sa nestašicom DRUMA. Sticajem, čudnih, okolnosti baš kada su oni izbacili nove duvane na tržište doslo je do nestašice najboljih duvana. Verovatno slučajno?

  2. Ja каже:

    Drum pušim 25 godina i ovo što se sada dešava radio je i Veletabak nekoliko puta,cist bezobrazluk i nesposobnost!Sva sreca često idem preko pa nabavih DRUM ali po ceni od 8 evra. Sramota za Merkatu koja važi za ozbiljnu kompaniju!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *