Sve o Duvanu

Novi GIZEH BLACK PREMIUM Papirići-Zadovoljstvo u Najboljem

Novi GIZEH BLACK PREMIUM Papirići-Zadovoljstvo u Najboljem

Novi GIZEH BLACK® PREMIUM Papirići za Motanje-

Zadovoljstvo u Svom Najboljem Izdanju

Najpopularniji papir u Nemačkoj postaje internacionalan: Sa GIZEH BLACK® asortimanom, donosimo visokokvalitetne trenutke zadovoljstva u svet. I ovo zadovoljstvo ima stila! Moderan, „hladan“ dizajn sa svojim prepoznatljivim srebrnim i sjajnim karakteristikama, karakteriše čitav asortiman. Iako svi GIZEH BLACK® Extra Fine papiri sporo sagorevaju, pobrinuli smo se da integrišemo posebne detalje u mnoge naše proizvode.

Da bi Vaš lični vrhunski trenutak zadovoljstva bio još prijatniji: Extra fini kvalitet za ekstra fini ukus.

 

GIZEH BLACK EKSTRA FINE 50-Cut Corners Papirići za CigareteGIZEH BLACK EXTRA FINE 50-Cut Corners

Black Classic: Ovi izuzetno tanki papiri sa osnovnom težinom od 14 g/m² čine da Vaša cigara gori veoma sporo i gasi se, kada se ne puši. Papir od celuloze sa trakom prirodne arapske gume, sokom bagremovog drveta, obezbeđuje čisto, nepromenjeno uživanje. Papir takođe ima isečene uglove da bi se lakše motala cigareta.

GIZEH BLACK EKSTRA FINE 1¼ Papirići za MotanjeGIZEH BLACK EXTRA FINE 1¼

Kraljica crnog: Roll-upovi napravljeni od ovog izuzetno finog papira sagorevaju veoma sporo i gase se kada se ne puše – zbog njihove osnovne težine od samo 14 g/m². Papir od celuloze sa trakom prirodne arapske gume, sokom bagremovog drveta, obezbeđuje čisto, nepromenjeno uživanje.

GIZEH BLACK KING SIZE SLIM EXTRA FINE

KRALJ Crnog Premiuma: sa osnovnom težinom od samo 14 g/m², cigare napravljene od ovog ekstra tankog papira sagorevaju veoma sporo i gase se kada se ne puše. Papir od celuloze sa trakom prirodne arapske gume, sokom bagremovog drveta, obezbeđuje čisto, nepromenjeno uživanje. 34 papira su upakovana u knjižicu sa magnetnim zatvaračem koji se može reciklirati.

GIZEH BLACK KING SIZE SLIM EKSTRA FINE + FLOPOVIGIZEH BLACK KING SIZE SLIM EXTRA FINE + FLOPOVI

KRALJ +: Roll-upovi napravljeni od ovog ekstra tankog papira sagorevaju veoma sporo i gase se kada nisu pušeni – zbog njihove osnovne težine od samo 14 g/m². Vrhovi flopova su prethodno perforirani kako bi se omogućio izbor dugih ili kratkih verzija. Papir od celuloze sa trakom prirodne arapske gume obezbeđuje čisto, nepromenjeno uživanje. Papirići i flopovi dolaze u praktičnom pakovanju sa magnetnim zatvaračem koji se može ponovo koristiti.

GIZEH BLACK EKSTRA FINE ROLLS SLIMGIZEH BLACK EXTRA FINE ROLLS SLIM

Black ’n’ Roll: Jedna rolna nudi preko 5 m papira za motanje – više od bilo koje druge rolnice. Sa osnovnom težinom od samo 14 g/m², rolne napravljene od ovog ekstra tankog papira sagorevaju veoma sporo i gase se kada se ne puše. Papir od celuloze sa trakom prirodne arapske gume, sokom bagremovog drveta, obezbeđuje čisto, nepromenjeno uživanje.

GIZEH BLACK EKSTRA FINE Rolls + FlopoviGIZEH BLACK EXTRA FINE Rolls + Flopovi

Premium Roll +: Sa preko 5 m papira za motanje, ova rolna nudi više od bilo koje druge. Posebno fini papiri sagorevaju veoma sporo i gase se ako se cigareta ne puši – zbog njihove osnovne težine od samo 14 g/m². Vrhovi flopova su prethodno perforirani za duge ili kratke verzije. Papir od celuloze sa trakom prirodne arapske gume obezbeđuje čisto, nepromenjeno uživanje. Rolls dolazi u praktičnom pakovanju sa 50 flopova.

 

GIZEH Slim Filteri sa Aktivnim Ugljem-Carbon Filter 6mmGIZEH BLACK AKTIVNI FILTER 6 MM

Active Black: Sa prečnikom od 6 mm, filteri pružaju prijatno iskustvo pušenja. Visokokvalitetne granule aktivnog uglja obezbeđuju posebno uravnotežen ukus. Keramičke kapice sa obe strane čine ih pogodnim za višestruku upotrebu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *