Sve o Duvanu

Pepeljare – Ulepšajte Vaš Prostor za Pušenje Cigara

Tompus u Pepeljari za Cigare Morici Roma Plava

Ulepšajte svoj prostor za Pušenje Cigara, jer istovremeno obezbeđujete pogodno i bezbedno mesto za odmaranje cigara sa originalnom pepeljarom. Bilo da Vam je potrebna jednostavna piksla za dvorište, nešto prenosivo dok ste u pokretu ili pepeljara koja dodaje dašak elegancije Vašem prostoru za pušenje cigara, postoji jedna za Vas.

 

Kako se Pepeljara za Cigare Razlikuje od Obične Pepeljare za Cigarete?

BLUE Mala Pepeljara za 2 Cigare-Czevitrum SalamanderDok je osnovna funkcija svih pepeljara da obezbede sigurno mesto za odlaganje pepela, pepeljare za cigare nude nekoliko dodatnih funkcija koje olakšavaju stvari, uzimajući u obzir zapreminu Vaše prosečne cigare. Oni obično uključuju:

  • Veće površine za nakupljanje Pepela od Cigara, često sa dubljim činijama i/ili velikim površinama za tacne.
  • Integrisani Oslonci za Cigare, dovoljno veliki da prime različite veličine cigara, nudeći bezbedno i sigurno mesto za postavljanje Vaše cigare.
  • Veliki izbor dizajna, boja i stilova sa temom cigara idealnih za dekoraciju doma, kancelarije ili salona.
  • Pepeljare za Cigare olakšavaju efikasno odlaganje opušaka cigara i pepela, omogućavajući Vam da održavate prostor čistijim nego što bi inače bio kod običnih pepeljara.

Pepeljara za 2 Cigare-Czevitrum Salamander Zlatna MALAIzbor Pepeljare za Cigare

Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir kada birate pepeljaru za cigare kako biste optimizovali uživanje u pušenju cigara. Razmislite gde ćete koristiti pepeljaru i sa kim.? Jer ako je koristite prvenstveno napolju, možda biste želeli da izaberete pepeljaru napravljenu od materijala otpornog na vremenske uslove. Ako želite formalniji izgled unutrašnjeg prostora, staklene ili porcelanske pepeljare nude izuzetnu privlačnost.

Pepeljara za Cigare, Tompuse-COLIBRI QUASARKada Vaše Avanture sa Cigarama obično uključuju i druge ljubitelje tompusa, verovatno je na redu veća pepeljara sa dodatnim naslonima za cigare. Ako organizujete zabave ili druge događaje, samostojeće pepeljare su logičan izbor. Putne pepeljare za cigare džepne veličine su takođe brza i laka opcija koja Vam omogućava bezbedno odlaganje pepela dok ste u pokretu. Kada suzite gde i kada ćete koristiti pepeljaru, moći ćete da izaberete tip pepeljare koji najbolje odgovara Vašim specifičnim potrebama.

Vrste Pepeljara za Tompuse

Pepeljare za tompuse dolaze u neverovatno širokom spektru veličina, oblika, boja i stilova pogodnih za svaku priliku. Evo nekoliko najčešćih tipova:

Pepeljara za 1 Tompus

Idealne za Uživanje u Cigarama u usamljenom blaženstvu, ove pepeljare imaju jedan naslon za tompus i generalno su kompaktnije. One takođe predstavljaju odlične opcije kada je prostor ograničen. Crna Angelo Keramička piksla za tompus je klasičan primer pepeljare za jednu cigaru.

Dupla Pepeljara za 2 Cigare

Pepeljara za 2 Tompusa-Keramička

Ove popularne opcije imaju dva naslona za cigare tako da možete udobno da delite svoj prostor u pepeljari sa koleginicom ljubiteljem cigara. Četvrtasta keramička pepeljara za dve cigare je elegantna,  pogodna za skoro svako okruženje za pušenje cigara.

Pepeljara za Više Cigara

Pepeljara za Cigare Morici Roma PlavaSavršene za zabave sa cigarama i druga prijateljska okupljanja, ove pepeljare imaju tri, četiri ili više oslonaca za tompuse i generalno imaju veće činije za smeštaj više pepela. Četvrtasta keramička pepeljara za četiri cigare je popularan izbor.

Stojeća Pepeljara za Cigare

Takođe poznate kao samostojeće ili podne pepeljare, stojeće pepeljare su u osnovi pepeljare na postolju. Mogu se postaviti skoro svuda i izostaviti potrebu za stolom ili radnom pločom. Stojeće pepeljare, odlične su za kućne, poslovne ili spoljašnje postavke.

Džepna Pepeljara za Cigare

Prenosne pepeljare olakšavaju entuzijastima da bezbedno i čisto uživaju u cigarama dok su u pokretu. To uključuje piksle džepne veličine koje Vam omogućavaju da ponesete pepeo sa sobom dok ne nađete pravo mesto za odlaganje. Mnoge prenosive pepeljare od nerđajućeg čelika, dizajnirane su tako da stanu u većinu automobilskih držača za čaše i obezbeđuju bezbrižno odlaganje pepela Vaše Cigare, dok ne gledate na put.

Poklon Set za Pušače-Sekači, Upaljači, Pepeljare za Cigare

Piksla, Sekač, Bušač za Cigare-Myon Poklon SetTražite odličan poklon za svog omiljenog ljubitelja cigara ili ako više volite da imate odgovarajuće serije, onda su poklon setovi pepeljara za cigare odličan izbor. Ovi setovi kombinuju pepeljare sa drugim dodacima (oprema za cigare) kao što su sekači, upaljači, kutije za cigare ili drugi korisni uređaji.

Ulepšajte Trenutak Uživanja Pepeljarom za Cigare

Gori Tompus u Pepeljari za Cigare Morici Roma PlavaJer NIKO ne želi da čisti pepeo sa poda, nameštaja, radne površine ili unutrašnjosti automobila. Mi svakako ne želimo da stvaramo opasnost od požara ni bacanjem pepela tamo gde mu nije mesto. Dakle, uživajte u trenutku na pravi način i održavajte svoj prostor za cigare sofisticiranim, bezbednim i čistim uz dobro odabranu Pepeljaru za Cigare.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *