Next Generation

IZY ONE Elektronske Cigarete – Shisha za Jednokratnu Upotrebu

IZY Jednokratna Elektronska Cigareta 600 Puff - Berry Mix 0mg

IZY ONE Elektronske Cigarete- Shisha za Jednokratnu Upotrebu

IZY Vape, ili: može li opet biti nešto posebno? Sa izvanrednim kvalitetom, atraktivnim cenama i velikim izborom, brend IZY nudi nešto za sve one poznavaoce čije srce jasno kuca za vaping. Pogodno, asortiman nudi sve varijante ukusa i sa i bez Nikotina, što naglašava ljubaznost proizvođača prema kupcima.Idealna je i za nove I za iskusne vejpere. Takođe omogućava svima onima koji ne žele da uzimaju nikotin i nekoliko opuštenih pufova. Sve ostale očekuju sadržaj nikotina od najmanje 18 mg/ml, koji se ispostavilo da nije ni previše jak ni preslab.

(Vejp)Vape IZY Stil

Iako je tražena cena, rukovanje uređajem i raznolikost varijanti već ubedljivi, najveća privlačnost i svakako jedinstvenost brenda IZY je očigledno u dizajnu.

U osnovi se čuva u čistoj beloj boji; debeljuškasti, kompaktni uređaji izgledaju prilično jednostavno – ali i veoma kvalitetno, pri čemu se mogu uočiti jedne ili druge paralele sa određenim proizvodima iz IT sektora. Bela LED dioda je takođe izuzetno upadljiva u ovom slučaju, jer je značajno veća i vidljivija zbog oblika prstena nego kod uređaja drugih brendova. Uverite se u posebna svojstva IZY uređaja – i birajte između više različitih ukusa u našoj prodavnici duvana.

Vrhunska i elegantna elektronska cigareta sa neverovatno finim ukusom i zaista gustim dimom koji ne grebe i ne tera Vas da kašljete kao druge obične elektronske cigarete. IZY ONE E-Shisha za Jednokratnu Upotrebu Mango ICE 0mg/mlAroma poput MANGO ICE odvešće Vas u egzotični svet i podsetiće Vas na ukus sveže isečenog zrelog manga na luksuznom odmoru.

Jednostavan dizajn u minimalističkom stilu koji apsolutno naglašava kvalitet uređaja i njegovo punjenje e-tečnosti. Proizvod je proizveden u Evropi od strane hrvatske kompanije sa dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji e-tečnosti punjenja za elektronske cigarete, što je podržano velikom kolekcijom sertifikata i nagrada kvaliteta.

IZY Vape E-Cigarete za Jednokratnu Upotrebu - Apple Ice 0mgIZY VAPE e-cigareta će Vam pružiti zdraviju alternativu pušenju od tradicionalnih cigareta, ili čak zdraviju od zagrejanih duvanskih proizvoda. IZY VAPE e-cigareta funkcioniše tako što pretvara tečno punjenje (tzv. e-tečnost) u vodenu paru, koja ne sadrži nikotin, preko sadašnjeg elektronskog mehanizma. Verzija bez nikotina je savršena pomoć za ljude koji su prestali ili žele da prestanu da puše i imaju naviku da pomeraju ruke uz cigaretu ili puše u društvu.

IZY VAPE je mnogo jeftinija alternativa klasičnom pušenju. Svaki „led“ će vam pružiti do 600 punopravnih i ukusnih pafova.IZY One Jednokratna Elektronska Shisha 600 Puff-Strawberry Ice 0mg

600 udisaja u jednoj elektronskoj cigareti, koju ne morate da punite, dopunjavate ili kupujete bilo šta drugo, alternativa je 30 klasičnih cigareta ili patrona duvana za grejanje.

Prednosti korišćenja IZY VAPE e-cigarete:

– to je Vaš zdraviji izbor za Vas i Vašu okolinu

– jeftinija alternativa duvanskim proizvodima

– e-cigareta je „spremna za upotrebu“ samo je izvadite iz kutije, skinite garanciju kvaliteta, uklonite higijensku zaštitu nastavka za usta i pušite svoj omiljeni ukus.

IZY VAPE je Vaš elegantan dodatak, a ne širi miris oko sebe kao duvanski proizvodi

– imate veliki izbor fino podešenih apsolutno realnih aroma i ako želite promenu ukusa, samo izvucite onaj koji Vam se sviđa

– praktičan, mali i lagan uređaj za elektronsku cigaretu bez mirisa će Vam olakšati život i pružiti Vam više mogućnosti da uživate u životu u društvu. Bez pepela, bez mirisa, bez čađi.

– proizvedeno u EU u sertifikovanoj fabrici

Tehničke specifikacije:

 • Veličina: 16 x 107 mm
 • Težina: 38 grama
 • Kapacitet baterije: 400mAh
 • Zapremina punjenja: 2 ml
 • Broj udisaja / puff: 600,
 • Sadržaj nikotina: 0 mg/ml
 • Sastojci: PG (Propilen Glikol), VG (Biljni Glicerin), prirodna aroma

 

Često Postavljana Pitanja

*Koliko godina moram da imam da bih kupio Izy One e-cigarete za jednokratnu upotrebu?

Elektronske cigarete su uglavnom dozvoljene od 18 godina, bez obzira da li su verzije sa ili bez nikotina. U nekim zemlama EU je trenutno zabranjena prodaja e-cigareta, e-šiša i e-tečnosti maloletnicima. Naša preporuka je minimum 21 godina.

*Kako funkcionišu Izy One e-cigarete za jednokratnu upotrebu?

Rukovanje je vrlo jednostavno: nakon što je spoljna ambalaža uklonjena sa filma, mora se ukloniti guma ili gornji zaptivni poklopac. To je to – možete početi da vejpate kad god želite.

*Da li moram brzo da potrošim Izy One jednokratnu e-cigaretu?

U osnovi ne. Čak i nakon prve upotrebe, baterija se koristi samo kada se uređaj povuče. Dakle, možete sami da odlučite kako da podelite svoju e-cigaretu: da li tokom vikenda ili na nekoliko nedelja, sve je moguće.

*Da li se Izy One e-cigarete za jednokratnu upotrebu mogu puniti?

Ove e-cigarete ili e-šiše su proizvodi za jednokratnu upotrebu. Uređaj je dizajniran tako da samo tečnost koja se nalazi (2ml) može da ispari. Dopuna bi učinila e-šišu nepitkom.

*Šta učiniti ako LED na uređaju treperi?

Treptanje je pokazatelj da je e-cigareta potpuno potrošena. Uređaj se sada može pravilno odložiti. Iskoristite priliku da isprobate jednu od mnogih drugih dostupnih vrsta koje imamo u našoj VAPE prodavnici 🙂

*Vidim neka dodatna upozorenja na e-cigaretama, da li treba da budem zabrinut?

U stvari, većina e-cigareta ima dodatne informacije ili simbole opasnosti koji ukazuju na teorijsku toksičnost tečnosti – ali to samo u slučaju gutanja (što ionako nije moguće sa ovim uređajima bez nasilnog otvaranja), a ne primeniti na proces vaporizacije. Dakle, ako koristite uređaje kako je predviđeno, nema opasnosti.

*Koji su tačni sastojci u Izy One e-cigaretama za jednokratnu upotrebu?

U uređaju ili u tečnosti se nalaze sledeće supstance: nikotin, propilen glikol, biljni glicerin, arome. Dodatne informacije se takođe mogu naći na pakovanju i u priloženom uputstvu za upotrebu.

 

IZY Jednokratna Elektronska Cigareta 600 Puff - Berry Mix 0mgAko ste zainteresovani za različite ukuse Izy One e-šiša za jednokratnu upotrebu koje nudimo, kliknite na pojedinačne slike navedene iznad. Pored obaveznih informacija o proizvođaču, ceni ili isporuci, u tekstovima članka ćete naći i mnogo detaljnih informacija o proizvodu i samom ukusu.

Hvala Vam na poseti, radujemo se Vašoj porudžbini – i molimo Vas da nas kontaktirate ako imate dodatnih pitanja. Vaš tim iz Cartel Shop-a Vam želi puno zabave u kupovini.

Related Posts

13 thoughts on “IZY ONE Elektronske Cigarete – Shisha za Jednokratnu Upotrebu

 1. Daca kaže:

  Kupila sam danas novu cigaretu u prodavnici,otvorila,skinula zastitnu gumu,povukla ali se nista ne desava,sta je u pitanju?

  1. Jessica Hukic kaže:

   Imate na dnu jednu zastitnu foliju koju treba ukloniti…pokusajte😊

  2. Marija kaže:

   Niste skinuli nalepnicu sa donje strane verovatno.

 2. Andrijana Živanović kaže:

  Kako to da piše beznikotinske cigare, a dole u sastavu piše da je nikotin u sastavu?!

  1. Jessica Hukic kaže:

   Ima i nikotinskih i beznikotinskih u istom okusu…pise vam na dnu kutije dali ima18mg ili 0mg nikotina…

 3. Melor kaže:

  Zašto je kod Vas izyone skuplji nego na ostalim mestima?

  1. PrazneCigarete.Com kaže:

   Poštovana Melor, hvala Vam na javljanju. Proverićemo cene izy one e-cigareta na ostalim mestima.

   1. Jovana kaže:

    Kupila sam pre par dana izy pro navodno 700 dima , ja pusim inace cigareete tako da sam bukvalno mozda povukla 20 dima za 2 dana ona je vec prazna i oseca se neki smrad a lampa i dalje svetli. Neka pise da ima 50 dima ali 50 a ne 700 BAS BAS S RAZOCARANA!

   2. Jovana kaže:

    Postovani a sta mi da radimo sto smo kupili od 700 dima a dobili 20 da se oprostimo od novca ili ? Pa ovo je uzas ,ja goru stvar nisam videla. Trebali ste napisati 50dima i kraj a ne 700..

    1. PrazneCigarete.Com kaže:

     Postovana Jovana, Hvala Vam na javljanju.
     Nasa preporuka je da proizvod reklamirate na mestu gde ste kupili vape, zatrazite novi ili povracaj novca.
     Proverite i rok trajanja istog, moze se destiti da je istekao rok upotrebe.
     Do sada nismo imali reklamacija, drago nam je da ste Vase iskustvo podelili sa nasim korisnicima.

 4. Faziila kaže:

  Poštovanje, ova elektična cigareta apsolutno nema kapacitet od 600 dimova kao što piše na ambalaži, ja sam cigaretu ispušila u 25 dimova, apsolutno pogrešno uložen novac. Moj savjet za vas je da potražite cigarete drugih brendova po istoj ili jeftnijoj cijeni a zasigurno kvaliltetniji proizvod.
  Iskreno ogorčena i razočarana sam proizvodom.

  1. Jovana kaže:

   Upravu ste. Ovo je samo jedna prevara. Kupila sam 700dima ja nisam izvukla 20. Ogromna 0 za proizvod. I svima preporucujem wiip nema boljeg proizvoda. IZYY JE UZASAN!!

 5. marina radunović kaže:

  Ja sam teški pušač, i kako je izmijenjen sastav LM slimsa koji koristim, uzmem ovaj IZY pro bez nikotina… Nevjerovatno! Sad mi se gadi cigareta, samo malo držim uredjaj u ruci, jako malo povučem, čak manje i jedem! Koristim tek nekoliko dana, nadam se da se neću vraćati na obične cigarete! Ne mogu da razumijem ljude koji se žale na cijenu, a toliko se novca i zdravlja troši na cigarete. Čak i kad sam bila mladja i slabije zaradjivala, uvijek sam obicavala kupovati kvalitetne i skuplje stvari, stagod da je u pitanju. Ovaj peach ukus je super, isprobacu i druge. Vrhunski proizvod, odlican dizajn, bravo! Pozdrav iz Podgorice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *