Jake i pune temperamenta, CORRIDA Cigare su bez premca. Potpuno u skladu sa znakom bika, oni ponosno pokazuju svoj nekonvencionalan, prizeman karakter u četiri različita aspekta: od moćnih do blagih, potpuno aromatičnih do fino začinjenih, ambiciozni ljubitelji cigara mogu u potpunosti da se prepuste svojoj strasti za uživanjem u izboru veličina.

CORRIDA označava uživanje koje je puno, a ne delikatno. Koliko god njeno ime sugeriše žestoko nezavisna, ova cigara je životinja koja ide svojim putem. Poziva Vas da proslavite uspeh, obeležite posebne životne trenutke ili jednostavno odvojite vreme za uživanje u odličnoj Ručno Motanoj Cigari. Ko bi mogao da odoli?

Čista moć, puna i nepokolebljiva u snazi karaktera. Beskompromisni pristup životu na sve ili ništa: bik na etiketi kaže sve što Vam je potrebno da biste poznavali brend. Stil je uživanje sa stavom, a odabir ove Cigare je Vaša lična izjava o stilu. CORRIDA ne može a da ne ostavi veliki utisak.

Dok izbor od četiri boje, različite kompozicije i porekla svaka daje suptilno drugačiji naglasak na Vašem uživanju, koju god Cigaru CORRIDA da odaberete, zagarantovani su Vam nezaboravni trenuci čistog uživanja u Najboljem Duvanu koji se može kupiti novcem .

Sa modernim karbonskim izgledom, CORRIDA Cigare namerno se izdvajaju od tradicije. Sve u vezi sa njim kaže „misli veliko“ – zbog čega dolazi u dosledno nekonvencionalnim veličinama: Ultraveliki Robusto+ je znatno veći od standardnog formata dizajniran da pruži garanciju apsolutnog zadovoljstva.

Početna » CORRIDA
Show sidebar

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.