loader

iQOS 3 DUO-Diskretan i Ličan!

Philip Morris Internacional (PMI) proširuje svoju ponudu aparata lansiranjem novog Iqos 3 Duo uređaja.

Prema saopštenju za štampu kojim se najavljuje dolazak na tržište iQOS 3 Duo aparata, PMI oslanjao se na želje potrošača i naučnu potvrdu za razvoj ove najnovije verzije ajkosa i HNB (Heat Not Burn)  proizvoda.

Iqos 3 Duo Novi Iqos Uredjaj

 

 

“Lansiranje IQOS 3 DUO aparata potvrđuje našu posvećenost  stalnom i neprekidnom ulaganju u razvoj i komercijalizaciju naučno utemeljenih proizvoda koji mogu pomoći milionima odraslih koji bi inače nastavili da puše, da se prebace na ikos.”

Budućnost bez dima!

Po recima Jacek Olczak-a, direktora PMI, ova stalna ažuriranja proizvoda, inovacije i razvoj su od vitalnog značaja za dostizanje krajnjeg cilja, a to je budućnost bez dima. Do danas je oko 8 miliona odraslih pušača širom sveta prešlo na IOS i odustalo od klasičnih cigareta.

 

 

 

IQOS 3 DUO

Dizajniran je sa novim funkcijama koje pomažu u olakšavanju prelaska pušača klasičnih cigareta na ovaj uredjaj. Iqos 3 duo ima najbrži i najmoćniji držač od svih iqos uređaja koji se trenutno nalaze na tržištu i omogućava dve uzastopne upotrebe bez potrebe da ponovo napunite držač.

 

 

Takođe, vreme punjenja držača je mnogo brže u odnosu na IQOS 2.4+ i IQOS 3.

Novi uredjaj će biti dostupan u 5 boja:

Iqos 3 Duo-Dostupan u 5 Boja

 • Toplo bela (Warm White),
 • Zlatna (Briliant Gold)
 • Sjajno plava (Stellar Blue)
 • Tamno siva (Velvet Grey)
 • Bakar (Copper)

 

2018 godine PMI hrabro je proglasio da želi da odbaci cigarete, podrži smanjenje štete i proizvode bez dima. Do 2025 godine PMI nada se da će preusmeriti najmanje 40 miliona svojih pusača da postanu korisnici proizvoda  bez duvanskog dima.

Kompanija je takođe postavila cilj da 30%  svog ukupnog obima prodaje potiče od smoke-free proizvoda. Do danas je PMI uložio vise od 10 godina i 6 milijardi dolara u naučna istraživanja. Razvoj i komercijalizaciju svog rastućeg portfolija naprednih proizvoda bez dima.

PMI izveštava da u proseku 70% pušača koji pređu na iqos odustanu od klasičnih cigareta!

Novi ikos uređaj je dostupan u Japanu od Septembra, dok se dolazak na drugim tržištima gde je ovaj uređaj trenutno dostupan, a tu spada i Srbija, očekuje do kraja 2019 godine.

Cena Iqos 3 Duo Uredjaja
 • Ikos nije potpuno bez rizika jer ne eliminiše nikotin.
Dopada Vam se? Podelite sa prijateljima.
error

Comments (2)

 1. Joca Bg oktobar 15, 2019 Odgovori

  Pozdrav,
  Vec neko vreme koristim iqos 2.4+ i navikao sam se na ukus heetsa. Cigarete ne pusim vise od dva meseca. Malo mi samo smeta sto vase kolege iz call centra znaju da budu naporne i sto previse cesto zovu, ne shvatajuci da i mi korosnici Iqos-a imamo posao i obaveze. Imamo ankete koje dobijamo na e-mail, mislim da je to sasvim dovoljno. Sada sam video da uskoro izlazi Iqos Duo pa me zanima koja ce biti cena novog aparata?
  Hvala unapred na odgovoru.

  • Prazne cigarete :: Cartel Shop oktobar 24, 2019 Odgovori

   Pozdrav Joco,
   Iqos Duo očekujemo početkom sledećeg meseca, tačnu cenu još uvek ne znamo ali naša pretpostavka je da će koštati ne više od 12500 dinara.
   Što se kolega iz call centra tiče, nažalost na taj deo mi ne možemo da utičemo, samo možemo da Vas zamolimo za malo razumevanja 😊
   Hvala.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *