Uncategorized

Savijanje Cigareta-Jeftine Cigare

savijanje-cigareta

Savijanje Cigareta-Šta Vam je sve potrebno da bi smotali Jeftine Cigare!?

Slider

Pre nego sto počnete da pravite sami svoje cigarete verovatno ste već izabrali odgovarajući rezani duvan. Pored duvana potrebni su Vam i papirići-rizle za motanje. Ovo je sasvim dovoljno za pojedine pušače.

 

Ipak, većina pored duvana i samolepljivih papipića koristi  filtere i motalicu za duvan. Za početnike u motanju duvana idealna je automatska tabakera motalica koja u mnogome olakšava pravljenje cigarete.

Za početak uzmite Cartel papiriće za savijanje cigareta i Cartel mašinicu za motanje

Otvorite Cartel mašinicu i položite Cartel Filterčić na platno a ostatak prostora popunite duvanom koji ste prethodno pripremili. Zatvorite Motalicu!

Koristeći palčeve okrećite valjke prema sebi kako biste ravnomerno rasporedili duvan. Otvorite motalicu, ubacite papir iza duvana i uverite se da je lepljivi deo papira okrenut ka Vama.

Ponovo zatvorite motalicu i okrećite valjke dok samo lepljivi deo papira ne ostane da viri. Blago navlažite lepljivi deo i nastavite da okrećete valjke sve dok Vaša cigareta ne bude gotova.

Za one iskusnije ovo uputstvo možda i nije potrebno, ali ako ste novi u savijanju i motanju duvana svakako će Vam pomoći.

Ukoliko Vas zanimaju kako se koriste i ostale naše motalice za Savijanje Cigareta mošete pogledati na našem You Tube kanalu.

 

 

 

 

2 thoughts on “Savijanje Cigareta-Jeftine Cigare

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *