loader
iqos 2.4+ beli aparat promo cena

IQOS-Pravi Ukus Duvana!

Šta je IQOS? Način rada? Cena IQOS aparata?

Duvanska kompanija Filip Moris, u sklopu kampanje Svet bez duvanskog dima, predstavila je nov proizvod nazvan IQOS (Ajkos). Najavljen kao revolucionaran u duvanskoj industriji, IQOS je inovativno rešenje u načinu konzumiranja duvana i potencijalno manje štetna alternativa cigaretama.

*AKCIJA TRAJE DO 01.06.2019*

iqos 2.4+ beli aparat promo cena

Način rada aparata- to je proizvod koji patrone pravog duvana zagreva do temperature od 350 stepeni, a to su posebne patrone (heets), nisu obične cigarete. Ubace se u aparat i pritiskom na dugme se zagreva grejač. Na temperaturi od 350 stepeni oslabađa se para koja sadrži isključivo vodonik i nikotin, a sadrži do 95 odsto manje štetnih materija.

Eksperti te kompanije tvrde da je osnovni problem kod pušenja što se sagorevanjem duvana na 850 do 950 stepeni stvara veliki broj štetnih materija koje utiču na zdravlje ljudi i okoline.

Rešenje tog problema stručnjaci kompanija FMI našli su u duvanskim proizvodima. Koji se samo zagrevaju na oko 300 stepeni Celzijusa pri čemu se stvara aerosol koji u sebi u proseku ima od 90 do 95% manje štetnih i potencijalno štetnh jedinjenja u odnosu na dim cigarete.

Marlboro Heets for Iqos:

Nikotin, kako kažu, kao prirodni sastojak biljke ostaje u aerosolu, ali to jedinjenje nije primarni uzročnik obolenja koja nastaju pušenjem.

Od 6.000 komponenti u duvanu 2.118 su prirodni sastojci biljke koji nisu štetni dok ne sagorevaju na temperaturama od oko 900 stepeni.

Jedinstveni grejač obložen keramikom, predstavlja suštinu HeatControl tehnologije.

 

iqos-tehnologija

 Savršen spoj elegantnog dizajna i tehnologije poslednje generacije omogućava održavanje optimalne temperature. Kako bi se sprečilo sagorevanje duvana i obezbedio konstantan ukus i zagrevanje duvana do 350 stepeni C°.

 IQOS pruža uživanje u pravom ukusu duvana bez izloženosti duvanskom dimu.

iqos-cena-aparata-patrona Cena IQOS aparata-trenutno 5.990 dinara i to je u paketu sa kartonom nesagorevajućeg duvana (Heets), dok se same patrone u paklici od 20 komada prodaju po ceni od 280 dinara, što je prosečna cena paklice cigareta

 

***NOVO-IQOS 3 & IQOS 3 MULTI***

Dopada Vam se? Podelite sa prijateljima.

Comments (13)

 1. Marija Stojković maj 31, 2018 Odgovori

  Probala, koristim već mesec dana 😊 nije loš Iqos, brzo sam se navikla, samo me nervira sto u Srbiji za razliku od ostalih zemalja ima baš slab izbor patrona-heetsa.

  • Goran septembar 16, 2018 Odgovori

   Slazem se sa tobom… nadji na fb njihovu stranicu pa ces videti koalvih sve vrsta ima.

 2. Kosta jun 27, 2018 Odgovori

  Nakon koriscenja lucky strike cigara presao sam na IQOS i evo nakon par meseci mogu reci da sam zadovoljan. Realno je slab izbor patrona, ali amber label mi pruza najblizi ukus pravoj cigari. Ko je u mogucnosti nek proba 🙂

 3. Miso Kovacevic septembar 9, 2018 Odgovori

  Pola cigareta ne ulazi u aparat a kad je silom ugurate ne proizvodi paru pa dobijete zauske dok pokusavate da izvucete par dimova iz nje. Proizvod za IZBEGAVANJE

 4. ben septembar 19, 2018 Odgovori

  prvo ukljucis iqos pa posle 10 sekundi ubacis patronu to je najefikasnija praksa

 5. zoran novembar 11, 2018 Odgovori

  imaju nove patrone u maxiju

 6. Aida novembar 13, 2018 Odgovori

  Jel neko probao glo? koja je cijena njihovih patrona?

  • Ivan novembar 17, 2018 Odgovori

   Probao sam glo. Cigareta tj.para je slaba. Nema jacinu kao Iqos. Filter bide dosta topao. Prednost glo-a je sto je jednodelan i moze da se puši jedna za drugom. Kompanija daje uredjaj na probu na 7 dana. Ako nisi zadovoljan-vratis bez naknade.

 7. Milorad Perovic decembar 12, 2018 Odgovori

  Koristim IQOS od septembra 2017.godine i u potpunosti sam se navikao na ukus heets cigareta. Problem mi predstavlja kvalitet novog tipa IQOS-a. Naime, prosečan vijek trajanja “muštikle” je oko sedam dana. Redovno je čistim, trudim se da je ređe koristim obzirom da imam i stari tip, ali je sve uzaludno. Reklamirao sam proizvod nekoliko puta i svaki put bez problema dobio zamjenu, koja je opet trajala maksimalno nedjelju dana.

 8. Filip januar 20, 2019 Odgovori

  Kako moze da nabavam. Jas sum od skopje

 9. Kevin mart 8, 2019 Odgovori

  Postovani, dali se moze naruciti Iqos uredaj iz Hrvatske i koja je cijena u kunama?

 10. Srki april 29, 2019 Odgovori

  Od 5.10.2018 koristim Iqos i prezadovoljan sam. Nema paljenja jedne za drugom…nema pepela,dima i smrada! Preporučujem! Amber label je ipak naj bolji.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *